VÅRA KONCEPT BYGGER PÅ

Enkelhet
Erfarenhet
Entreprenörskap


Våra lösningar och koncept är resultatet av nära och långsiktiga samarbeten med våra kunder. Där det finns ett behov vågar vi utmana vedertagna lösningar och utveckla nya och bättre alternativ.

Vi är stolta över våra koncept för säkerhet, märkning till vård och laboratorier och vårt egna etikettmaterial baserat på en hög andel återvunnet material.

 

Behöver du skydda dina produkter från förfalskning, nå en större kontroll eller kunna kommunicera med dina kunder så är i-printed rätt lösning. I-printed hjälper dig att utveckla din affärsmodell och digitalisera information med hjälp av etiketten som redan är applicerad på din produkt. Vi gör etiketten intelligent!

Vårt i-printed team går gärna igenom dina behov och designar en lösning som passar just dig. Läs mer om i-printed här.

BarCodePrint är specialiserat på etiketter till sjukhusens vårdavdelningar, vårdmottagningar, veterinärkliniker och laboratorier.

I sortimentet finns bl.a. sprutetiketter, sondetiketter, sprutpumpsetiketter, ROS-etiketter och det mesta som behövs för säker märkning i dessa miljöer.

Gå vidare till BarCodePrints hemsida för mer information här.

ecoket

 

Vi använder oss i första hand utav insatsvaror och material som är så miljövänliga som möjligt. Exempel på detta är; pappersmaterial som är FSC-certifierade, adhesive som är godkända för indirekt kontakt med livsmedel, lacker som är lågmigrerande, toner (digitaltryck) som är den mest miljövänliga som finns på marknaden m.m.